06-1949 9270 info@a-zvlinder.nl

Administratieve & Secretariële ondersteuning Audiologisch Centrum Brabant locatie Breda & Tilburg

“Tussen 25 september 2012 en 1 maart 2013 heeft Myanou met haar brede kennis, enthousiasme en kordaatheid de administratie van ons bedrijf in Breda versterkt, tijdens  zwangerschaps-bevallingsvervang.
Een moeilijke klus, omdat de routing van het AC-systeem maakt dat de veelheid van werkzaamheden en verschillen groot is. Op haar wijze heeft zij daar gestalte aan gegeven. Toen haar gevraagd werd secretariële taken voor een korte tijd op zich te nemen, heeft ze dat vol verve en correctheid gedaan.
Het maakt dat bij wederom een vraag om ondersteuning ik zeker aan haar zal denken!”
Mevrouw E-M. van Os, Unitmanager Audiologisch Centrum locaties, Breda, Tilburg en ‘t Kwetternest in Uden

Related Posts

Leave a Reply