06-1949 9270 info@a-zvlinder.nl

Managementassistente/Hoofd secretariaat Audiologisch Centrum Brabant locatie Eindhoven

Referentie door Sandra Graven, Hoofd secretariaat van het Audiologisch Centrum Brabant locatie Eindhoven. Van half december 2011 tot eind januari 2012 heeft Myanou werkzaamheden als managementassistente / Hoofd secretariaat opgepakt. Zij verzorgde alle werkzaamheden rondom de financiële en P&O- aangelegenheden, het aansturen van facilitaire zaken, interne publicaties, heeft een evenement georganiseerd en het bijbehorend draaiboek gemaakt. Daarnaast heeft zij inkomende en uitgaande correspondentie verzorgd en was zij aanspreekpunt voor de manager. Voor de manager regelde zij alle voorkomende zaken (vraagbaak, verzorgen van de vergaderstukken, telefonische contacten). Nauwkeurigheid, accuratesse en flexibiliteit zijn voor haar een vanzelfsprekendheid! Wij hebben Myanou als een fijne collega leren kennen, waarmee we uiterst plezierig hebben samengewerkt.
Referentie door Sandra Graven, Hoofd secretariaat van het Audiologisch Centrum Brabant locatie Eindhoven.

Related Posts

Leave a Reply