06-1949 9270 info@a-zvlinder.nl

Planner, bij LIBRA Revalidatie & Audiologie, Audiologisch Centrum te Eindhoven:

Van 12 maart t/m 22 mei 2013 parttime ingevallen op de afdeling Planning van Eindhoven. Dit is invallen op een afdeling met zeer complexe en gevarieerde werkzaamheden. Naast het telefonisch inplannen van afspraken voor nieuwe cliënten van het AC, het wijzigen van afspraken, het inroosteren van medewerkers, inplannen van werkruimtes, meetcabines en audiocabines tevens het controleren van de aanwezigheid van dossiers ivm de komende spreekuren en mailverwerking.

Referentie: Myanou Schure heeft inmiddels, met kleine tussen posen, diensten verleend aan Audiologisch Centrum Brabant met locaties in Breda, Tilburg en Eindhoven.  Haar specialiteit is ondersteuning van het administratieve proces; m.n. managementondersteuning, secretariële werkzaamheden en planningsactiviteiten.
Zij heeft het vermogen om zich snel en adequaat in te werken en voegt zich op een natuurlijke en professionele manier in de organisatie.
Haar snelheid van werken en haar prettige omgangsvormen met iedereen binnen onze organisaties maakt dat haar werk een hoog rendement geeft.
AC Brabant onderdeel van Libra Revalidatie en Audiologie maakt graag gebruik van haar diensten en zij zullen daar waar mogelijk haar bureau promoten. Mevrouw J.F.M. Dorjee-Albersen

Audiologisch Centrum Brabant locatie Eindhoven

Referentie: “Tussen 25 september 2012 en 1 maart 2013 heeft Myanou met haar brede kennis, enthousiasme en kordaatheid de administratie van ons bedrijf in Breda versterkt, tijdens zwangerschaps-bevalling-vervang. Een moeilijke klus, omdat de routing van het AC-systeem maakt dat de veelheid van werkzaamheden en verschillen groot is. Op haar wijze heeft zij daar gestalte aan gegeven. Toen haar gevraagd werd secretariële taken voor een korte tijd op zich te nemen, heeft ze dat vol verve en correctheid gedaan. Het maakt dat bij wederom een vraag om ondersteuning ik zeker aan haar zal denken!” Else-Marieke van Os, Unitmanager AC Brabant Tilburg, Breda en ‘t Kwetternest.

*25 September 2012 tot 1 maart 2013 een driedaagse zwangerschapsverlofvervanging ingevuld. Hernieuwde ONTZORGING van het Audiologisch Centrum Brabant, op de werklocatie in Breda. Dank voor de geboden mogelijkheid om jullie te ONTZORGEN. Win-Win: inwerkperiode is niet nodig door bekendheid met bedrijf, werkzaamheden en de collega’s. De met zwangerschapsverlof zijnde collega is weer terug, als werkende moeder van een gezonde dochter. Daarnaast ben ik per 5 november jl. gestart om tijdelijke ondersteuning te bieden aan de unitmanager van drie vestigingen van AC Brabant locaties; Tilburg, Breda en ‘t Kwetternest in Uden. De ondersteuning was twee dagen in de week op de locatie Tilburg. De werkzaamheden; redigeren en uitwerken van verslagen, het declaratie- en factuurtraject, inkoop, aanspreekpunt, afhandelen van acties, planning en het agendabeheer van de Unitmanager.