06-1949 9270 info@a-zvlinder.nl

Evenementenorganisatie

Wie is het gezicht achter A-Z Vlinder;

Mijn naam is Myanou Schure (ESA) door het afronden van de opleidingen; InterCollege en Schoevers Europees Secretaresse heb ik de theoretische kant van evenementenorganisatie geleerd.

Daarnaast heb ik exclusieve praktijkervaring opgedaan tijdens het (mede-) organiseren van diverse inter-, nationale en regionale beurzen en evenementen zoals; TEFAF Maastricht de wereld top-3 kunst- en antiekbeurs, de beurs Ambiance, paarden- en kleinere evenementen zoals (afscheids)-recepties en feesten voor 150-500 personen voor zowel commerciële als non-profit bedrijven zoals; voor De Vier Vijzels en Waterschap De Dommel. 

Wat kan A-Z Vlinder voor u doen;

A-Z Vlinder, ONTZORGT, als u een vraag heeft over evenementenorganisatie. Ik assisteer en adviseer u gedurende een afgesproken periode en voor een afgebakend project, zodat u zich daarover geen zorgen hoeft te maken. De organisatie van het evenement kan zowel samen met uw medewerkers als volledig aan A-Z Vlinder uit handen gegeven worden.

Waar werkt A-Z Vlinder;

Bij voorkeur werk ik bij u op kantoor zodat ik gevoel bij uw bedrijfscultuur en uw huisstijl krijg en daarbij direct contact met uw medewerkers heb. Door mijn tijdelijke inzet krijgt u geen personeelsonderbezetting bij de organisatie van een evenement, zodat er geen grote achterstand op andere afdelingen ontstaat.

Hoe werkt A-Z Vlinder;

U verliest weinig tot geen tijd, omdat ik door mijn opleiding, werkervaring en vele relaties direct kan starten. In een persoonlijk gesprek bespreken wij de manier waarop ik het bedrijf kan ontzorgen met de organisatie van het evenement dat u voor ogen heeft. In dit gesprek bespreken we; wat u wilt laten organiseren, wat het doel is dat u voor ogen heeft, bedrijfsachtergrondinformatie zoals; cultuur, -procedures, – huisstijl etc. Om een goede samenwerking te krijgen, bespreken we ook het zakelijke deel; het uurtarief, het aantal briefingmomenten en de eindevaluatie.

Waarom ontzorgt A-Z Vlinder;

Door mij als interimkracht aan te stellen heb ik een passend antwoord op uw vraag en ontstaat geen onderbezetting. Uit ervaring weet ik dat het goed organiseren van een evenement ongemerkt veel tijd kost. Het evenement krijgt uw rode draad van bedrijfscultuur en huisstijl, hierdoor wordt uw evenement uw visitekaartje. Door mijn ervaring in de evenementenorganisatie: ONTZORG ik u met uw; workshops, openingen, recepties, feesten, beurzen, etc. en kan ik u met raad en daad helpen zijn.

Ik heb een creatieve oplossing voor uw evenement (klein of groot), zodat uw bedrijf zich op de juiste manier kan profileren. Daarbij is het bespreekbaar om de volledige of gedeeltelijke organisatie en/of begeleiding van het begin tot en met de eindevaluatie voor u te regelen. Maar tevens is het mogelijk dat ik u in overleg ook secretariële taken uit handen kan nemen.  

Ik ben in het bezit van prima referenties. 

 A-Z Vlinder ONTZORGT door: De organisatie van een evenement tot uw succes te maken!

Myanou Schure