06-1949 9270 info@a-zvlinder.nl

Secretarieel

 

Wie is het gezicht achter A-Z Vlinder?

Mijn naam is Myanou Schure (ESA) ik ben als Schoevers Europees secretaresse afgestudeerd en sinds februari jl. gestart als interim directieondersteuner. Na meer dan 15 jaar ervaring te hebben opgedaan, bij inter-, nationale, commerciële en overheidsbedrijven als directie-assistent, personal assistant, directiesecretaresse, management assistent, projectmanager, marketing en communicatie- en officemanager, heb ik in februari 2008 de stap gezet naar eigen ondernemerschap.

Wat kan A-Z Vlinder voor u doen;

A-Z Vlinder, ONTZORGT uw bedrijf bij een tijdelijk ontstane vraag door; ziekte, vakantie, tot de juiste kandidaat voor een vacature geworven is, zwangerschapsverlof of anderszins. Ik val in en beman voor een afgesproken periode als interim, de stoel van de directie- bestuurssecretaresse, project of officemanager, zodat zij/hij en u zich daarover geen zorgen hoeven te maken.

Waar werkt A-Z Vlinder;

Bij voorkeur werk ik tijdens deze interimperiode bij u op kantoor zodat uw goedlopende secretariaat ter plekke gewoon continueert. Door tijdelijke invulling van A-Z Vlinder ontstaat geen achterstand.

Hoe werkt A-Z Vlinder;

U verliest minimale tijd omdat ik door mijn opleiding en werkervaring een minimale inwerkperiode nodig heb. In een persoonlijke gesprek bespreken we de manier waarop ik uw bedrijf kan ontzorgen. Enkele belangrijke zaken die in dit gesprek aan bod komen zijn; achtergrondinformatie over het bedrijf, -cultuur, -procedures, -huisstijl, formele en informele contacten, werkwijzen en tot slot de zakelijke afspraken over uurtarief, lengte van de periode en welke dagen en uren A-Z Vlinder u gaat ontzorgen. Na de terugkeer van degene die ik vervang, draag ik het secretariaat vakkundig weer over. Indien er zich wijzigingen van procedures en werkwijzen tijdens de interimperiode hebben voorgedaan, worden deze met de benodigde uitleg doorgenomen en overgedragen.

Waarom ONZORGT A-Z Vlinder uw bedrijf;

Als u A-Z Vlinder als interimkracht aanstelt, krijgt u een perfect antwoord op uw vraag bij onderbezetting.

Ik heb een professionele oplossing voor uw tijdelijke krapte of onderbezetting, zodat er op uw secretariaat of binnen uw bedrijf geen (groot) probleem ontstaat.

Vaardigheden: Naast alle standaard secretariële directie- en bestuurswerkzaamheden, beheers ik naast Nederlands ook Engels (perfect) en Duits en Frans (voldoende), ben ik een sparringpartner op alle niveaus, kan ik professionele Powerpoint presentaties maken en notuleer ik graag OR-, management- en Algemene Ledenvergaderingen.

Ik ben in het bezit van prima getuigschriften en referenties. Voor recente referenties verwijs ik u naar de referentiepagina van deze site.

A-Z Vlinder ONTZORGT door: tijdelijke ondersteuning van uw directie- en bestuurssecretariaat op HBO-niveau!

Myanou Schure