06-1949 9270 info@a-zvlinder.nl

Secretariaatsmedewerkster Audiologisch Centrum Brabant locatie Eindhoven

Referentie door Sandra Graven, Hoofd secretariaat van het Audiologisch Centrum Brabant locatie Eindhoven. Myanou Schure heeft in 2008 naar volle tevredenheid gefunctioneerd bij het Audiologisch Centrum Tilburg/Breda. Door die goede ervaringen met Myanou, hebben wij haar benaderd om een langdurig ziekteverlof van een collega op te vangen. Haar flexibele en dienstverlenende houding viel direct weer op: een dag na ons gesprek ging ze kordaat en professioneel aan de slag; alsof ze hier al jaren werkte! Een greep uit haar werkzaamheden: notuleren van diverse vergaderingen en kindbesprekingen, uitwerken van verslagen en pro-actief aan de slag gaan met de actiepunten; opzet/lay-out van bestaande verslaglegging opnieuw opzetten en introduceren, uitvoering van alle voorkomende secretariaatswerkzaamheden. Myanou is plezierig in de omgang en is erg servicegericht, zowel naar interne als externe cliënten. Zij heeft deze functie vervuld van september tot half december 2011.

Related Posts

Leave a Reply